V90 Cross Country. Mașina dedicată escapadelor.

Aventurierul care respectă lumea pe care o explorează și își protejează pasagerii.

Bucură-te de mai mult confort și siguranță

 

square-1

Smartphone Integration

Conectarea și utilizarea funcțiilor telefonului este acum mai simplă și mai intuitivă. Cu Android Auto și Apple Carplay vei uita de telefon în timp ce conduci.

square-2

Volvo on Call

Cu Volvo on Call te pregătești din timp de orice călătorie. Verifici starea autoturismului, setezi temperatura potrivită, iar apoi ești gata de drum.

square-3

Volan și scaune încălzite

Te bucuri de confort sporit în diminețile cu temperaturi scăzute. Volan și scaune încălzite, pentru ca singura ta grijă să fie destinația, nu drumul.

square-4

Cameră parcare spate

Cu camera de parcare din spate, manevrele care par dificile, vor deveni mult mai relaxante. Unghiul larg de vizualizare te va ajuta să parchezi oriunde îți dorești.

Privește îndeaproape

Explorează Volvo V90 Cross Country din toate unghiurile.

V90_CC_LP_video

Beneficii

circle-1

Intră în acțiune

Rămâi în mișcare. Tracțiunea integrală, modul de condus off road, controlul deplasării în pantă, roțile mari și distanța amplă față de sol te vor duce oriunde ai nevoie să ajungi indiferent de dificultatea traseului.

circle-2

Stăpânește orice drum

Fie ploaie, soare, lapoviță sau zăpadă conduci fără griji. Tehnologia de asistare a șoferului și tracțiunea integrală se contopesc pentru a crește viteza de reacție în aproape orice condiții de condus.

circle-3

4 Ani Garanție

Te bucuri de 4 ani fără griji. Indiferent de problemele apărute, autoturismul tău Volvo va avea parte de revizii, reparații și asistență la cele mai înalte standarde.

circle-3

Îmbunătățește călătoria

Propulsia mild hybrid te ajută să economisești combustibil recuperând energia electrică atunci când frânezi. Bucură-te de o experiență sofisticată de condus chiar din prima secundă.

* Prețul comunicat cu TVA inclus este de 56.534€ și este corespondent modelului Volvo V90 Cross Country B5(Diesel) Mild Hybrid AT8 AWD. Oferta esta valabilă pentru comanda de noi automobile în perioada 01.03 – 30.04.2021 Oferta este supusa unor termene și condiții. Mai multe detalii despre ofertă la dealerii autorizați Volvo.