Volvo XC40. Pentru siguranța tuturor.

Un nou stil de viață - Cu Volvo XC40

Bucură-te de avantajele unui Volvo XC40 - Preț începând de la 33.240 € + TVA.

Descoperă caracteristicile ce te vor cuceri și vor face parte din stilul tău de viață.

 

circle-1

City Safety

City Safety este un sistem avansat, cu funcție Full Autobrake, care detectează potențiale pericole și te ajută să le eviți. Folosește tehnologia radar și camera pentru a identifica alte vehicule, cicliști, pietoni și animale mari, zi și noapte.

circle-2

Asistent la păstrarea benzii

Funcția de asistență la păstrarea benzii de rulare monitorizează constant poziția autoturismului pe carosabil și te va readuce ușor pe centrul benzii de rulare dacă ești pe cale să depășești linia de marcaj fără să semnalizezi.

circle-3

Volvo On Call

Volvo On Call îți permite să fii conectat cu mașina ta de oriunde te-ai afla. Poți să programezi sistemul de climatizare să pornească înainte să pleci, astfel încât să găsești o temperatură placută în mașină.

Rezervă acum o unitate din stoc și beneficiezi de:

Finanțare cu 6 luni perioadă de grație | Roți de iarnă incluse în preț | Livrare imediată | 4 ani garanție.

SOLICITĂ OFERTA VEZI STOCUL

Repere Volvo XC40

 

square-1

Echipat corespunzător

Deoarece pneurile create pentru condiții de vară nu se comportă bine iarna, ai nevoie de anvelope adecvate anotimpului rece, care își mențin proprietățile de tracțiune și aderență chiar și la temperaturi sub 7°C.

square-2

Aer mai curat

Tehnologia avansată de filtrare funcționează ca parte a sistemului nostru de calitate a aerului, inovație marca Volvo, ce te ajută să cureți aerul din interiorul mașinii.

square-3

Elenganță prin design

SUV-ul cu design îndrăzneț și expresiv e completat de eficiența compactă. Explorează orice oraș fără a te pierde în mulțime. Alege echiparea care ți se potrivește.

square-4

Mereu conectat

Ești mereu conectat cu ajutorul aplicațiilor Apple CarPlay™ și Android Auto™ ce îți oferă acces la tool-urile favorite, fără să fii distras de telefonul mobil.

*Prețul comunicat cu TVA inclus este de 39,556 EURO și corespunde versiunii XC40 Momentul Pro D3 AT8 AWD. Oferta esta valabilă pentru autovehiculele de stoc în perioada 01.09.2020 – 31.10.2020. Oferta este supusă unor termene și condiții. Mai multe detalii despre ofertă la distribuitorii autorizați Volvo. ** Oferta de finanțare cu 6 luni perioadă de grație este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN S.A., fiind supusă unor termene și condiții. Oferta este valabilă pentru finanțările în care moneda finanțării este EURO și se adresează persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate. Mai multe detalii la distribuitorii autorizați Volvo Cars.